Bosboom Toussaintplein
2624 DD
Delft
€1.295 excl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Bovenwoning

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

3 kamer (s)

Beschikbaar per

direct

Prijs

€1.295 excl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit prachtige 3-kamer appartement aan de Bosboom-Toussaintplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 64 m2, is gebouwd in 1960 en heeft een energielabel E.

Stijlvol wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Bosboom-Toussaintplein 38 is gelegen in de buurt Voorhof-Hoogbouw. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers.

Beschikbaar per direct
Prijs is EUR 1.295 excl. –
Gemeubileerd
2 Slaapkamers


This beautiful 3-room apartment is located in Delft on the Bosboom-Toussaintplein. The apartment has a living area of 64 m2, was built in 1960 and has an energy label E.

Stylish living in Delft. That is possible in this neighborhood. Bosboom-Toussaintplein 38 is located in the Voorhof-Hoogbouw neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms, two bedrooms.

Available immediately
Price is EUR 1,295 excl.
Furnished
2 bedrooms

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart