Bosboom Toussaintplein
2624 DG
Delft
€1.295 excl,-

Overview

Object type

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Surface

64m²

Rooms

3 room(s)

Available from

01-06-2021

Price

€1.295 excl,-

Description

Gelegen in Delft ligt dit fraaie appartement aan de Bosboom-Toussaintplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 64 m2, is gebouwd in 1965 en heeft een energielabel E.
Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Bosboom-Toussaintplein 69 is gelegen in de buurt Voorhof-Hoogbouw. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Beschikbaar per 01-06-2021
Prijs: €1.295 excl. G/W/E
Ongemeubileerd


This beautiful apartment is located in Delft on the Bosboom-Toussaintplein. The apartment has a living area of 64 m2, was built in 1965 and has an energy label E.
Unique living in Delft. That is possible in this neighborhood. Bosboom-Toussaintplein 69 is located in the Voorhof-Hoogbouw neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.
The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Available from 06-01-2021
Price: € 1,295 excl. G / W / E
Unfurnished

This house is already rented out.

Check our other houses.

Kaart