Delfgauwseweg
2628 EH
Delft
€1.370 excl.-

Overview

Object type

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Surface

68m²

Rooms

3 room(s)

Available from

15-04-2021

Price

€1.370 excl.-

Description

Gelegen in Delft ligt deze fraaie eengezinswoning aan de Delfgauwseweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 68 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 79 m2. De woning is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel E.

Leuk wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Delfgauwseweg 59 is gelegen in de buurt Wippolder-Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers.

Beschikbaar per 15-04-2021
Prijs: 1.370 excl.-
Gemeubileerd


This beautiful family home is located in Delft on the Delfgauwseweg. The house has a living area of 68 m2 and is located on a plot with an area of 79 m2. The house was built in 1906 and has an energy label E.

Nice living in Delft. That is possible in this neighborhood. Delfgauwseweg 59 is located in the Wippolder-Noord neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 1-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms.

Available from 04/15/2021
Price: 1.370 excl.
Furnished

This house is already rented out.

Check our other houses.

Kaart

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik