Herman Gorterhof
2624 XE
Delft
€1.295 excl.-

Overview

Object type

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Surface

70m²

Rooms

4 room(s)

Available from

direct

Price

€1.295 excl.-

Description

Gelegen in Delft ligt dit karakteristieke appartement aan de Herman Gorterhof. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m2 en is gebouwd in 1966.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Herman Gorterhof 55 is gelegen in de buurt Voorhof-Hoogbouw. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Beschikbaar per direct
Prijs is EUR 1.295 excl.-
Gebeubileerd


This characteristic apartment is located in Delft on the Herman Gorterhof. The apartment has a living area of 70 m2 and was built in 1966.

Unique living in Delft. That is possible in this neighborhood. Herman Gorterhof 55 is located in the Voorhof-Hoogbouw neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Available immediately
Price is EUR 1,295 excl.-
Furnished

Interested in this house?

Pleace contact us!

Hugo Voets

Send an email to:

Kaart

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik