Ezelsveldlaan
2611 DK
Delft
€1.500 excl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Bovenwoning

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

3 kamer (s)

Beschikbaar per

01-05-2021

Prijs

€1.500 excl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit bijzondere 3-kamer appartement aan de Ezelsveldlaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 87 m2, is gebouwd in 2008 en heeft een energielabel A.

Hip wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Ezelsveldlaan 124 is gelegen in de buurt Zuidpoort. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers.

Beschikbaar in overleg
2 Slaapkamers
Prijs is EUR 1.500 excl. Internet
Gemeubileerd


This special 3-room apartment is located in Delft on the Ezelsveldlaan. The apartment has a living area of 87 m2, was built in 2008 and has an energy label A.

Hip living in Delft. That is possible in this neighborhood. Ezelsveldlaan 124 is located near Zuidpoort. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms.

Available in consultation
2 bedrooms
Price is EUR 1,500 excl. G / W / E and Internet
Furnished

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Kaart