Herman Gorterhof
2624 XE
Delft
€1.295 excl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

4 kamer (s)

Beschikbaar per

direct

Prijs

€1.295 excl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit karakteristieke appartement aan de Herman Gorterhof. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m2 en is gebouwd in 1966.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Herman Gorterhof 55 is gelegen in de buurt Voorhof-Hoogbouw. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Beschikbaar per direct
Prijs is EUR 1.295 excl.-
Gebeubileerd


This characteristic apartment is located in Delft on the Herman Gorterhof. The apartment has a living area of 70 m2 and was built in 1966.

Unique living in Delft. That is possible in this neighborhood. Herman Gorterhof 55 is located in the Voorhof-Hoogbouw neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Available immediately
Price is EUR 1,295 excl.-
Furnished

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik