Hugo de Grootstraat 11
2613 VM Delft
Delft
€499.500

Overzicht

Soort woning

Woonhuis - Herenhuis

Oppervlakte

128m²

Aantal kamers

4 kamer (s)

Beschikbaar per

in overleg

Prijs

€499.500

Omschrijving

Een uniek gemeentemonument uit eind negentiende eeuw, met veel originele details en een aantrekkelijke tuin op het zuiden. Gelegen in de gewilde wijk Hof van Delft met het altijd bruisende stadscentrum op steenworp afstand.
De ruime en lichte woning is goed onderhouden en met respect verbouwd. Scholen, de oude binnenstad, zwembad, sportverenigingen, park, het station en uitvalswegen naar de A4 zijn in de buurt.
Dit object is uniek in zijn soort met vele karakteristieke details zoals bouwkeramiek van de Porceleyne Fles.
Begane Grond: Ruime vestibule voorzien van originele achtkantige wand- en vloertegels met zwarte vierkante inlagen. De entree is voorzien van een op maat gemaakte wandhoge bergkast. (waarin ook meterkast en watermeter opgenomen) Rijk gedetailleerde glas in lood deur naar de gang met garderobe. De gang is voorzien van een lambrisering van wandtegels van Porceleyne Fles uit Delft. Ook de op maat ontworpen kapstok is gedecoreerd met dezelfde tegels en houtsnijwerk. In de gang ook toilet en kleine kelder. De gehele woonverdieping heeft een monumentale hoogte van bijna 4 meter. Kamer en suite voorzien van schuifdeuren en 2 vaste kasten. De woonkamer heeft een open haard. Ook in de eetkamer zijn 2 vaste kasten. De eetkamer heeft 2 openslaande deuren naar de zonnige serre. De serre heeft openslaande deur naar de tuin op het zuidwesten. De keuken is een italiaanse Febal design keuken uit 2000 en voorzien van Smeg / Neff apparatuur. De trap naar boven heeft eveneens een lambrisering van tegels van de Porceleyne Fles. Daglicht in het trappenhuis en gang komt van 2 glas- loodramen in de zijgevel. De trap is bekleed met een op maat gemaakte traploper.
Verdieping: Op de overloop bevindt zich de wasmachine aansluiting. Naast 3 slaapkamers is er een bergkamer met vliering. De badkamer heeft een kunststof ligbad, wastafel, toilet en inloopdouche.
Tuin: In 2005 is een nieuwe berging gebouwd. De berging heeft een betonnen fundering en vloer. De wanden zijn van behandeld hout (messing en groef) en het dak is van multiplex bekleed met EPDM. Langs een wand staat een vaste bergkast met de CV Combiketel. Achter de serre en keuken is een bankirai terras van 2 meter diep over de volle breedte van de tuin. De 9 meter diepe tuin zelf is zonnig en heeft beplanting met makkelijk onderhoud.

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Hugo Voets

Mail naar:

Foto’s

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik