Investeren in vastgoed in Delft

Nu is het juiste moment!

Juist nu investeren in vastgoed in Delft.

De huidige spaarrente heeft op dit moment zo’n laag niveau bereikt, dat de spaarrente lager is dan de inflatie. Als u ook nog 1.2% vermogens belasting verschuldigd bent, gaat u er met sparen op achteruit.

Er is een alternatief voor sparen naast het beleggen in aandelen, het geen een koersrisico met zich meebrengt. Als u een beperkt risico op uw investering wilt lopen, is het beleggen in vastgoed voor de verhuur aan expats een goed alternatief.

Een investering in vastgoed, of het nu gaat om studentenwoning, expatwoningen of appartementen voor de reguliere verhuurmarkt, levert een aanzienlijk hoger rendement op door huur opbrengsten en de waardestijging van het vastgoedobject. Ondanks de waarde daling van de huizenprijzen in de afgelopen crisisjaren, is op de lange termijn gebleken dat toch nog sprake is van een waardestijging van vastgoed en vastgoedportefeuilles.

Grote kansen in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam

Door de grote vraag naar koop- en huurwoningen van de laatste jaren, is ook in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam een hoog rendement te behalen. De huizenprijzen stijgen jaarlijks met wel 10%. Prijzen liggen in bijvoorbeeld Amsterdam weer boven het niveau van voor de crisis.

Ook de woningmarkt in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam trekt aan. Er is veel vraag naar huurwoningen en de oplevering nieuwe woningen loopt sterk achter op de vraag. Het leegstandrisico voor een vastgoedinvesteerder is dan ook zeer beperkt.

Het is dan u ook een perfect moment on in de regio’s Delft, Den Haag of Rotterdam in woningen voor de verhuur te investeren. In het segment van €750,- tot €1300,- is de vraag zo groot dat een woning vaak al binnen twee weken verhuurd is. Van leegstand is in dit segment dus haast geen sprake. De objecten die in de prijsklasse €750,- tot €1300,- verhuurd worden, hebben vaak een aantrekkelijke aankoopprijs. Dit alles zorgt voor een hoog investeringsrendement.

Voorbeeld

Stel u koopt voor €200.000,- een woning. En verhuurt deze voor €1.100,- per maand. Dan ontvangt u per jaar €13.200,- aan huurinkomsten. De kosten voor de exploitatie van de woning bedragen ca. 20% van de jaarhuur. Onder exploitatiekosten verstaan we verzekeringen en de kosten voor onderhoud. Per jaar is er dan €2.640,- aan exploitatie kosten. Hierdoor is de netto huurinkomst €10.560,- per jaar. In het eerste jaar haalt u dan een rendement van 5,28% uit uw beleggingspand.

Wilt u ook Beleggen?

Neem gerust contact met ons op.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik