Julianalaan 34
2628BH
Delft
€485.000,- K.K.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

4 kamer (s)

Beschikbaar per

Direct

Prijs

€485.000,- K.K.

Omschrijving

Inleiding

In het bruisende Delft staat deze luxe woning op jou te wachten. Met een eigen dakterras, veel leefruimte en zowel een luxe keuken als badkamer is dit een waar paleis.
Daarbij zit je op loopafstand van het uitgebreide centrum van Delft, waar je natuurlijk je boodschappen kunt doen maar de gezellige restaurants en cafés kan je ook niet missen! Op steenworp afstand bevindt zich een ijssalon waar ze de lekkerste ijsjes van Delft verkopen, tevens bevindt zich de faculteit Bouwkunde naast de deur en de ingang tot de rest van de campus. Stap je echter op de fiets, dan zit je met een paar minuten in het Delftse Hout om lekker tot rust te komen. Wil je het nog verder weg zoeken, dan stopt de bus naar het station voor het huis. Wat wil je nog meer?

Entree

Na de dubbele trap kom je uit op de overloop die heerlijk licht aandoet dankzij het tactisch geplaatste dakraam.
Als je deze gang helemaal uitloopt kom je uit bij een aparte werkkamer en het toilet. De woon- en eetkamer zijn aan beide uiteinden van de hal te betreden, met in het midden de keuken. Deze ruimtes kunnen afgesloten worden van de hal met schuifdeuren aan weerszijde van de keuken, dit betreft originele deuren met glas in lood. In de hal is tevens een verborgen kast te vinden waar de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt.

Ook de living wordt zeer licht gehouden, in dit geval dankzij de grote ramen aan de voorzijde. Naast relaxen is er hier ook plek voor het inrichten van een open werkkamer dankzij de doorbroken muur.

Zoals aangegeven bevindt de keuken zich in het midden van de woning. Hij is ook prominent aanwezig dankzij de donkere designtegels waarmee de aangrenzende muren zijn bekleed. Het is niet voor niks dat hier de aandacht op wordt gevestigd, want het is werkelijk een pracht van een keuken. Met een strak werkblad aan weerszijden, moderne inbouwapparatuur en zelfs een oven rechtstreeks in de muur verwerkt kook je hier echt in luxe. Ook is hier aan natuurlijk licht gedacht, door bovenin de keuken karakteristieke raampjes te plaatsen.

Tussen de keuken en de eetkamer vind je nog een stijlvolle schuifdeur waarmee je de ruimtes van elkaar kunt scheiden. Verder heb je hier niet alleen volop plek voor de eettafel en stoelen, ook kan je hier naar je eigen balkon. Het balkon is zowel te betreden via de eetkamer als via de werkkamer.

Eerste verdieping

De volgende trap brengt je op een nieuwe overloop, inclusief dakraam, met zowel een deur naar de luxe badkamer als naar de slaapkamer. De badkamer is behalve luxe ook zeer stijlvol ingericht. Met een prachtig contrast van zwarte tegels en wit stucwerk zul je hier niet snel weg willen. Je kunt hier ontspannen in een riant ligbad, douchen in de ruime inloopdouche, naar het toilet of je tanden poetsen aan de design wasbak.

De slaapkamer is zeer ruim en zou eventueel nog in tweeën gedeeld kunnen worden. Hier heb je niet alleen alle ruimte, maar ook toegang tot je eigen dakterras. Je zit er lekker beschut in de ochtendzon en in de zomer middag/avondzon met uitzicht over de Delftse daken. Ontbijt op bed of op het terras, voor elk wat wils.

Bijzonderheden

  • instapklare luxe woning
  • ruim dakterras
  • luxe keuken en badkamer
  • 1 ruime slaapkamer, eventueel op te splitsen tot 2
  • balkon
  • loopafstand van winkelcentrum en horeca
  • bushalte voor de deur

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Hugo Voets

Mail naar: