Kromstraat
2611 EP Delft
Delft
€1.150 incl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

40m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

01-07-2021

Prijs

€1.150 incl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit karakteristieke en ruime appartement in de Kromstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 331 m2 en is gebouwd in 1910.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Kromstraat 29-A is gelegen in de buurt Centrum. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Beschikbaar per: 01-07-2021
Prijs is EUR 1.150 incl.- G/W/E. excl. internet
Ongemeubileerd

Voorwaarden:
– Te huur, geen studenten, PHD/Master is mogelijk.
– Te huur voor minimaal 12 maanden.
– Geen huisdieren toegestaan.

Volg ons op Instagram (@oudedelftmakelaardij) om als eerst toegang te krijgen op de nieuwste woningen


This characteristic and spacious apartment is located in Delft in the Kromstraat. The apartment has a living area of 331 m2 and was built in 1910.

Unique living in Delft. That is possible in this neighborhood. Kromstraat 29-A is located in the Centrum neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.

Available per: 01-07-2021
Price is EUR 1,150 incl.- G/W/E. excl. internet
Unfurnished

Requirements:
– For rent, no students, PHD/Master is possible.
– For rent for a minimum of 12 months.
– No pets allowed.

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Kaart