Laan van Overvest 34
2613 Dm Delft
Delft
€439.500 k.k.

Overzicht

Soort woning

Woonhuis - Herenhuis

Oppervlakte

128m²

Aantal kamers

6 kamer (s)

Beschikbaar per

direct

Prijs

€439.500 k.k.

Omschrijving

In het meest pittoreske laantje van Delft, op loopafstand (150 m) van het historische centrum gelegen herenhuis met achtertuin. De Laan van Overvest bevond zich in het buitengebied van Delft waar de gegoede burgerij theehuizen bezat, waarvan er nog enkele bewaard zijn gebleven. De straat is nog steeds een groene oase nabij de binnenstad, met de Franse bakker Michel, chocolaterie de Lelie en de Italiaanse traiteur Tartufo om de hoek.
De woning is verdeeld in 2 appartementen, namelijk een beneden en een boven appartement. Deze twee appartementen zijn verhuurd geweest. Momenteel zijn alle huurders eruit i.v.m. de verkoop van deze woning. Doordat het deze indeling heeft is er natuurlijk veel potentie indien het aangekocht zal worden als investeringsobject, maar ook mogelijkheden om de twee appartementen samen te voegen zodat de woning weer een geheel zal zijn. Het beneden appartement is doorgaans verhuurd aan 1 persoon en het appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping is altijd verhuurd aan 3 huurders. Het is dus aantoonbaar dat er meer dan 3 huurders in de woning hebben gezet door de jaren heen.
Indeling: De voortuin brengt je naar de entree van de gehele woning, vanuit daar zal de centrale hal de woning splitsen in 2 appartementen. Op deze hal bevindt zich ook de stoppenkast met 8 groepen. Begane grond: Op de hal zit een handige opbergruimte die te vinden is onder de trap. Via de entree van het appartement op de begane grond kom je in de woon/slaapkamer, deze is eventueel d.m.v. een kamerscherm af te scheiden. Ruime badkamer met wasbak, toilet, douche en wasmachine inclusief aansluiting.
Aan de achterzijde kom je in de ruime eetkeuken met toegang tot de aparte badkamer met wasbak, toilet, douche en de aansluiting voor de wasmachine. Keuken voorzien van een losstaande koelkast met vriezer en een losstand gasfornuis met oven. De tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning inclusief fietsenstalling en met achterom.
1e etage: Via de trap op de centrale hal kom je op de overloop van de eerste etage. Aan de achterzijde bevond zich het woon/eet gedeelte. Deze is momenteel leeg opgeleverd zodat er veel vrijheid is bij de indeling van de woning. Via 2 grote raampartijen heeft u een mooi uitzicht over de tuin en de molen van Delft. Aan de voorzijde van de woning de eerste slaapkamer met niche waardoor het een erg ruimtelijke kamer is geworden.
2e etage: Met de trap komen we op de overloop van de bovenste etage. Via deze overloop is de badkamer bereikbaar, deze is voorzien van douche, toilet en wasmachine aansluiting. De overige 2 slaapkamers bevinden zich aan de voor en achterzijde van de woning. Beiden slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en een mooi uitzicht. Kortom een prachtig pand met veel mogelijkheden.

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Hugo Voets

Mail naar:

Foto’s

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik