Laan van Overvest 44
2612 MD Delft
Delft
€500.000

Overzicht

Soort woning

Woonhuis - Herenhuis

Oppervlakte

155m²

Aantal kamers

4 kamer (s)

Beschikbaar per

in overleg

Prijs

€500.000

Omschrijving

De woning is goed onderhouden. Binnen kan het een en ander gemoderniseerd worden, zoals badkamer en keuken. Op de begane grond en eerste verdieping liggen nieuwe Tauari houten vloeren.
Begane grond (hoogte 3,25m) Voortuin, entree, gang, meterkast, toilet, ruime woonkamer (en suite), verdeeld in twee kamers met twee schouwen. In de voorkamer is eenvoudig een houtkachel te plaatsen. De schoorsteen en de afvoer zijn al aanwezig. Eenvoudige keuken in een uitbouw. Achtertuin met uniek uitzicht op historisch theehuis en met twee appelbomen, een mispel en diverse bessenstruiken(10x4,5/2,5).
Eerste verdieping (hoogte ca 3m) Overloop, grote voorslaapkamer 3,96x4,4 met twee grote ramen en zwart marmeren schouw. Badkamer (2,6x2,5) met ligbad, douche, wastafel en toilet. Zeer ruime achterslaapkamer met twee grote ramen en uitzicht op historisch theehuis uit de 17e eeuw en Molen de Roos. Vanuit de achterslaapkamer is er ook een deur naar de badkamer.
Tweede verdieping Ruime open en lichte zolder, waar nog twee slaapkamers en eventueel een tweede badkamer te realiseren zijn. In het midden is er een grote dakuitbouw met veel ramen en langs de hele zijkant veluxramen, met een dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde een groot raam.
Bijzonderheden: Geu00efsoleerd pannen dak in 1986 vervangen Zinken dakbedekking keuken vervangen Achtergevel in 2006 gerenoveerd Voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd Al het leidingwerk inclusief riool zijn vervangen Recent (dit jaar) van buiten geschilderd

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Hugo Voets

Mail naar:

Foto’s

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik