Oude Delft
2611BB
Delft
€950
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

01-04-2021

Prijs

€950

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit bijzondere en ruime appartement aan de Oude Delft. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 455 m2 en is gebouwd in 1730.

Stijlvol wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Oude Delft 37-A is gelegen in de buurt Centrum-Zuidwest. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.


This special and spacious apartment is located in Delft on the Oude Delft. The apartment has a living area of 45 m2 and was built in 1730.

Stylish living in Delft. That is possible in this neighborhood. Oude Delft 37-A is located in the Centrum-Zuidwest neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik