Oude Delft E
2611 CD
Delft
€995 incl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

40m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

01-07-2021

Prijs

€995 incl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt deze karakteristieke en ruime woning aan de Oude Delft. De woning heeft een woonoppervlakte van 432 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 210 m2. De woning is gebouwd in 1799.

Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Oude Delft 58 is gelegen in de buurt Centrum. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Beschikbaar per 01-07-2021
Prijs is EUR 995 incl.-
Ongemeubileerd


This characteristic and spacious house is located in Delft on the Oude Delft. The house has a living area of 432 m2 and is located on a plot with an area of 210 m2. The house was built in 1799.

Unique living in Delft. That is possible in this neighborhood. Oude Delft 58 is located in the Centrum neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.

Available from 07-01-2021
Price is EUR 995 incl.
Unfurnished

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik