Oude Delft A
Delft
€1.500 ,- Incl.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Oppervlakte

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

01-07-2022

Prijs

€1.500 ,- Incl.

Omschrijving

In de bruisende binnenstad van Delft ligt een karakteristieke studio, gemeubileerd en voorzien van een eigen badkamer, toilet en keuken. Beschikbaar per 01-07-2022.
Het appartement in het hart van Delft is een zeer handige en gewilde woonomgeving. Delft is een prachtige historische stad maar heeft een jeugdige sfeer met veel inwoners tussen de 25 en 44 jaar.
De ligging van het appartement is ideaal ten opzichte van welbekende winkels, lokale restaurants, gezondheidsvoorzieningen, openbaar vervoer voorzieningen (zoals Station Delft) en nog heel veel meer! En op minder dan 10-minuten fietsafstand bevindt zich de internationaal bekende Technische Universiteit Delft. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden
Ziet dit eruit als uw nieuwe thuis? Neem dan contact met ons op via de mail om een bezichtiging in te plannen!
Het bovenstaande appartement is geschikt voor een persoon. Niet geschikt voor woningdelers (wij reageren niet op verzoeken met deze vraag)- Beschikbaar per 1 juli 2022! - Huurprijs is €1500,- incl. G/W/E. - Verboden te roken in het appartement - Huisdieren niet gewenst !
Volg ons op Instagram (@oudedelftmakelaardij) om als eerst toegang te krijgen op de nieuwste woningen. Ondanks dat deze advertentie met zorg is samengesteld, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen