Oude Delft
2611BD
Delft
€1295.- excl.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

direct

Prijs

€1295.- excl.

Omschrijving

Dit prima onderhouden appartement met loft-achtige uitstraling heeft lichte woonkamer met hoog plafond, is modern ingericht en gelegen in een Rijksmonument, in oorsprong gebouwd omstreeks 1853 en in 1996 verbouwd tot een fraai appartementencomplex. De woning is gelegen op de begane grond van het gebouw.
Het complex is voorzien van een gemeenschappelijke binnentuin, fietsenberging en containerruimte. Alle faciliteiten liggen op loopafstand zoals de vele winkels, restaurants en theater/cultuur maar ook het centraal station, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.
Begane grond: Centraal entree met toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. Afgesloten entree naar de appartementen en de binnenplaats.
Het appartement is er een van hoogwaardige kwaliteit, dit zie je niet vaak in de verhuurmarkt in Delft. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.
De woonkamer is voorzien van een open keuken voorzien van alle gemakken. De mate van inrichting van het appartement betuigt van veel smaak.
Via de trap kom je op het slaapgedeelte en de badkamer.

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart