Phoenixstraat
2611 AK
Delft
€1200
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Oppervlakte

35m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

01-04-2023

Prijs

€1200

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit fraaie gemeubileerde appartement in de Phoenixstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 82 m2 en is gebouwd in 1992. Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Phoenixstraat is gelegen in de buurt Centrum-West. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

De huurprijs is EUR 1250,- incl Gas, water, elektriciteit en internet.


This beautifully furnished apartment is located in Delft in the Phoenixstraat. The apartment has a living area of 82 m2 and was built in 1992.

Unique living in Delft. That is possible in this neighbourhood. Phoenixstraat is located in the Centrum-West neighbourhood. The neighbourhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighbourhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.

The rental price is EUR 1250 including gas, water, electricity and internet.

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Joram Overvelde

Mail naar:

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik