Prins Mauritsstraat
2628 SR
Delft
€1.195 excl.-
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Beneden / Bovenwoning

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

direct

Prijs

€1.195 excl.-

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt deze fraaie eengezinswoning in de Prins Mauritsstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 75 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 85 m2. De woning is gebouwd in 1920 en heeft een energielabel G.

Stijlvol wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Prins Mauritsstraat 1-A is gelegen in de buurt Wippolder-Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Beschikbaar per direct
Prijs: €1.195 excl. ; G/W/E – €160,-
Ongemeubileerd


This beautiful single-family home is located in Delft in the Prins Mauritsstraat. The house has a living area of 75 m2 and is located on a plot with an area of 85 m2. The house was built in 1920 and has an energy label G.

Stylish living in Delft. That is possible in this neighborhood. Prins Mauritsstraat 1-A is located in the Wippolder-Noord neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Situated within cycling distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 1-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms, two bedrooms. In addition, there is a bathroom and a separate toilet in the house.

Available directly
Price: € 1.195 excl.; G / W / E – € 160, –
Unfurnished

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik