Prinses Beatrixlaan 783
2284 BD Rijswijk
Rijswijk
€159.000

Overzicht

Soort woning

Appartement - Maisonette

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2 kamer (s)

Beschikbaar per

Verkocht

Prijs

€159.000

Omschrijving

Dit appartement is gelegen op de 8e verdieping van het moderne appartementencomplex ""Bogaardhoek"", op steenworp afstand van winkelcentrum ""in de bogaard"".
Omschrijving: Modern afgesloten hoofdentree met digitaal bellentableau, centrale hal met lichtkoepels, liften en trappenhuis, toegang tot de woning op de 8e woonlaag. Entree appartement: ruime overloop, diepe bergkast met meterkast, trap naar de boven gelegen woonverdieping. Ruime woonkamer met toegang tot het ruime balkon gelegen op het zuidwesten voor de heerlijke middag-/avond zon. De open keuken is gelegen in de woonkamer.
De in het midden van het appartement gelegen badkamer is voorzien van douche, wastafel, en toilet.
Middels tussenhal bereikt u de hoofdslaapkamer met toegang tot achtergelegen balkon.
Aanvullende informatie - Momenteel zitten er huurders in het appartement. De huurprijs bedraagtu20ac1113,20 (kale huur:u20ac913,20,u20ac100 voor meubilering en stoffering enu20ac100 voor gas, water en licht). - Woonoppervlak ca. 60 mu00b2, - Gelegen op eigen grond, - Parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage te koop, welke niet bij de prijs is inbegrepen! - Bouwjaar 1975, - Berging (ca. 2.28x1.48) op de begane grond; - Eigen fietsenberging in de onderbouw (ca. 3 mu00b2), - Actieve VVE, bijdrageu20ac 218,45,45 per maand (inclusief water, elektra, reservering onderhoud, opstalverzekering etc.), - Energielabel B (voorlopig), - Woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, - Buitenschilderwerkzaamheden (raamkozijnen, deuren en balkons) recentelijk uitgevoerd, - Zeer centraal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13), - Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning?

Neem gerust contact met ons op!

Hugo Voets

Mail naar:

Foto’s

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik