Rietveld
2611 LK
Delft
€1.550 excl.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Woonhuis - Grachtenpand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

3 kamer (s)

Beschikbaar per

01-02-2021

Prijs

€1.550 excl.

Omschrijving

Gelegen in Delft ligt dit bijzondere grachtenpand aan de Rietveld. De woning heeft een woonoppervlakte van 71 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 67 m2. De woning is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel C.

Leuk wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Rietveld 183 is gelegen in de buurt Centrum-Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

De woning wordt gemeubileerd opgeleverd en is per 01-02-2021 al beschikbaar.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook heeft de woning een prachtige tuin met veel zonlicht.

Huur is 1.550 excl. G/W/L


Located in Delft, this special canal house is located on the Rietveld. The house has a living area of ​​80 m2 and is located on a plot with an area of ​​70 m2. The house was built in 1906 and has an energy label C.

Nice living in Delft. That is possible in this neighborhood. Rietveld 183 is located in the Centrum-Oost neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within walking distance of the center of Delft, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

The house will be delivered furnished and is already available from 01-02-2021.

Layout: the house consists of three rooms, two bedrooms. In addition, there is a bathroom and a separate toilet in the house. The house also has a beautiful garden with lots of sunlight.

Rent is 1,550 excl. G / W / E

 

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik