Van Miereveltlaan
2612 XE Delft
Delft
€2.200 excl.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Woonhuis - Eengezinswoning

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

5 kamer (s)

Beschikbaar per

01-04-2021

Prijs

€2.200 excl.

Omschrijving

Een groot  herenhuis aan de rand van de binnenstad van Delft met een zonnige achtertuin met berging en tuin. De begane grond en de eerste etage hebben veel leefruimte, beneden is in gebruik als woonkamer en keuken, op de eerste etage is de tweede woonkamer. Veel mogelijkheden voor een gezin om thuis te werken.
De combinatie van wonen en werken kan goed gerealiseerd worden in deze woning. Op de 3e en 4e etage zijn nog 3 ruime slaapkamers, de badkamer, een wasruimte en bergruimte.
De ligging van dit huis is uitstekend, via het achterom is er veel speelgelegenheid voor kinderen, over de brug is de gezellige binnenstad. Scholen, supermarkt en gezondheidscentrum zijn in de directe omgeving. Wandelen kan langs de Schie of in het Delftse Hout. De bereikbaarheid met de auto is erg goed, de bushalte is in de straat en het station en de tramhalte zijn 5 minuten fietsen.
A large mansion on the edge of the center of Delft with a sunny backyard with storage and garden. The ground floor and the first floor have a lot of living space, downstairs is used as a living room and kitchen, on the first floor is the second living room. Lots of options for a family to work from home.
The combination of living and working can be easily realized in this house. On the 3rd and 4th floor are 3 more spacious bedrooms, the bathroom, a laundry room and storage space.

The location of this house is excellent, through the back there is a lot of playground for children, across the bridge is the cozy city center. 
Schools, supermarket and health center are in the immediate vicinity. You can walk along the Schie or in the Delftse Hout.
 The accessibility by car is very good, the bus stop is in the street and the station and tram stop are 5 minutes by bike.

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Kaart

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik