Voordijkshoorn
Delft
€1500 ,- incl.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Overzicht

Soort woning

Appartement - Portiekflat

Oppervlakte

70m2m²

Aantal kamers

3 kamer (s)

Beschikbaar per

01-07-2022

Prijs

€1500 ,- incl.

Omschrijving

Gelegen in Den Hoorn aan de Voordijkshoorn ligt een ruime gemeubileerde woning met twee slaapkamers, voorzien van alle gemakken, inclusief balkon met een prachtig uitzicht (tweede foto). Beschikbaar per 01-06-2022.
Naast het sfeervolle appartement ligt het welbekende Hof van Delftpark, een mooi stuk natuur waar je op elk moment van de dag een wandeling kan maken en van de rust, die de natuur te bieden heeft, kan genieten.
Het is een zeer kindvriendelijke en veilige woonomgeving en wordt bewoond door veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
Teven gunstig gelegen, van het appartement, ten opzichte van scholen en buurtwinkels, gezondheidsvoorzieningen, sportverenigingen, openbaar vervoer, bibliotheken en nog heel veel meer!
En op fietsafstand bevinden zich de bruisende binnenstad van Delft en Station Delft. Maar ook de Technische Universiteit Delft. Verboden te roken in het appartement - Huisdieren niet gewenst - Niet geschikt voor woningdelers (wij reageren niet op verzoeken met deze vraag)
Ziet dit eruit als uw nieuwe thuis? Neem dan contact met ons op via de mail om een bezichtiging in te plannen! Volg ons op Instagram (@oudedelftmakelaardij) om als eerst toegang te krijgen op de nieuwste woningen. Ondanks dat deze advertentie met zorg is samengesteld, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

Deze woning is verhuurd.

Bekijk gerust onze andere woningen

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik