Uw huis verhuren in Delft bij Oude Delft Makelaardij

Verhuur zorgeloos uw huis in Delft of omstreken met Oude Delft Makelaardij!

Zorgeloos uw huis verhuren in Delft

Door de jarenlange ervaring, weten wij waaraan een woning moet voldoen om (makkelijk) verhuurbaar te zijn. Wellicht is het bijvoorbeeld aan te raden om het een en ander aan te passen, te verbouwen, op te knappen of (anders) in te richten. Het zou ook kunnen dat het aan te bevelen is de woning op te delen in kleinere appartementen. Twee (of meerdere) kleine appartementen leveren meestal meer huur op dan één grote.

Oude Delft Makelaardij heeft contacten met aannemers en onderhoudsbedrijven, zodat een woning of appartement snel verbouwd of opgeknapt kan worden, zodat de leegstand beperkt blijft.

Neem voor het aanbieden van uw woning contact op met onze collega’s.

Stap 1

Huur (waarde-) bepaling

Oude Delft Makelaardij opereert al 14 jaar in Delft, Den Haag, Rotterdam en de daartussen liggende gemeenten. Daarom weten wij wat een acceptabele huur is voor uw appartement. De hoogte van de huur bepaalt ook de courtage die Oude Delft Makelaardij rekent.

Stap 2

Huurders benaderen

Oude Delft Makelaardij heeft de beschikking over een groot zoekersbestand waardoor wij snel de juiste kandidaat voor uw woning vinden. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde internationale bedrijven die permanent op zoek zijn naar woningen voor hun (vaak buitenlandse) werknemers. Om uw woning(en) onder de aandacht van potentiële huurders te brengen, ondernemen wij het volgende:
• We nemen foto’s van de woning
• We promoten de woning op onze eigen site en de overige verhuurportalen (Funda, Pararius, etc.)
• We voorzien de woning van een ‘te huur’ bord.

Stap 3

Screening huurder

Oude Delft Makelaardij heeft ervaring met veel soorten huurders en weet wanneer een huurder niet geschikt of aantrekkelijk is voor een verhuurder. Als voorbeeld noemen we een huurder die niet van plan is de gehele periode te blijven en de woning onder te verhuren. Of juist slechte intenties heeft en de woning voor alternatieve doeleinde gaat gebruiken, anders dan wonen.
Naast de intentie, screenen wij de huurders ook op ‘kredietwaardigheid’. We willen zeker zijn dat de kandidaat de huur gedurende de contractperiode kan betalen. Zo verhuren wij veel en graag aan expats.

Stap 4

Expats

Dit zijn werknemers uit het buitenland, ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Zij werken gemiddeld 2 tot 4 jaar in Nederland, om daarna weer naar een ander land te vertrekken. Door hun hoge inkomen, zijn het betrouwbare huurders die graag huren in het hogere segment. In verband met hun tijdelijke aard van hun arbeidscontract, zijn expats vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Verhuren aan expats is dus een ideale oplossing als u bijvoorbeeld zelf tijdelijk in het buitenland verblijft.

Stap 5

Bezichtigen

Zodra er geschikte kandidaten zijn gevonden, worden deze uitgenodigd om de woning te bezichtigen. Ervaring heeft geleerd dat dit vaak de doorslaggevende factor is voor de kandidaten. De woning in het echt zien, bepaalt of de kandidaat hier daadwerkelijk wil wonen. Het persoonlijke contact levert ons ook nog een laatste controle om na te gaan of de kandidaat daadwerkelijk geschikt is.

Stap 6

Afhandelen van de administratie

Wij bieden diverse pakketten aan die invloed hebben op de contractuele en financiële afhandeling. Het zogeheten beheer.

Wilt u uw huis verkopen?

Neem gerust contact met ons op.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik