Uw huis verkopen in Delft

Verkoop zorgeloos uw huis in Delft of omstreken met Oude Delft Makelaardij!

Zorgeloos uw huis verkopen in Delft

Jouw huis verkopen is altijd een uitdaging voor de makelaar, of het nu in tijden van crisis is of in tijden van een goede economie. Nou gaat het Oude Delft Makelaardij niet alleen om het verkopen van uw woning, maar het behalen van de hoogste opbrengst. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meest oplevert. Het vergt ervaring en kennis om te wachten op het juiste moment en ingaan op het beste bod. Wij gaan voor de hoogste prijs en zorgen dat je het meeste uit jouw verkoop haalt.

Met onze persoonlijke en adequate aanpak ins ons motto; zorgen dat we onze klanten blij maken. Het verkopen van je huis is leuk, maar ook zeker spannend. Wij snappen dit en helpe daarom op zoveel mogelijk aspecten die bij de verkoop van je woning aan bod komen. Wij kunnen zullen wij u ontzorgen. Daar zijn onze enthousiaste makelaars en specialisten voor. Ze zijn altijd bereikbaar voor een passend advies.

Neem voor het aanbieden van uw woning contact op met onze collega’s.

Stap 1

Benaderen potentiele kopers

Omdat wij naast verkoop ook met een groot marktaandeel in de verhuur zitten hebben wij het grootste klantenbestand met potentiele kopers. Veel van onze verhuurders zijn namelijk investeerders en hebben altijd interesse in een mogelijk nieuw object. Ook door onze expat huurders hebben wij klanten met een goede financiële achtergrond die na een periode te hebben gehuurd in Delft en omstreken vaak de volgende stap zetten; het kopen van een woning. Uiteraard zullen wij deze doelgroep benaderen bij het verkopen van uw woning.

Stap 2

Uw huis communiceren

Oude Delft Makelaardij zet een uitgebreide mix van communicatiemiddelen in om jouw woning optimaal in de markt te presenteren. Via www.oudedelft.comFundaFacebookInstagram, pararius & de mogelijheid om uw woning in de paatselijke krant te adverteren is er geen potentiële koper meer die jouw woning niet gezien heeft!

Stap 3

Bezichtigingen

Tijd om de bezichtigingen in te plannen die uit stap 1 en 2 zijn voortgevloeid. Onze makelaar plant in overleg met jou de bezichtigingen in en zorgt ervoor dat iedere potentiële koper een uitgebreide rondleiding krijgt waarbij geen vraag onbeantwoord blijft. Onze ervaren makelaars weten precies hoe ze de perfecte bezichtiging houden, of dit nou overdag, in de avond of op zaterdag is.

Stap 4

Onderhandelen

De opgedane kennis en ervaring van onze makelaars maakt hen tot echte experts op het gebied van onderhandelen. De uitgebrachte boden worden met je besproken en wij adviseren je over de mogelijkheden. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste prijs voor jouw woning krijgt en dat andere voorwaarden zoals de ontbindende voorwaarden, de opleverdatum en de roerende zaken correct afgehandeld worden.

Wilt u uw huis verkopen?

Neem gerust contact met ons op.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik